ohmybaby

Wat is Oh My Baby? 

Ben je op zoek naar een leuk educatief speelgoed voor je kleintje? Oh My Baby is een leuke speelgoeddoos ontworpen voor kinderen van 0 tot 3 jaar oud en biedt een zorgvuldig samengestelde selectie van educatief speelgoed dat tegemoet komt aan elke ontwikkelingsfase. Het leuke is dat je elke 2 maanden een nieuwe box ontvangt die past bij de leeftijd van je kind. In elke doos vind je 5 tot 8 speeltjes van hoge kwaliteit, voornamelijk gemaakt van hout.  

 Elk stuk speelgoed in de doos komt overeen met specifieke gebieden van de ontwikkeling van het kind, zoals coördinatie, verbeelding, fijne motoriek, grove motoriek, taalverwerving, cognitieve ontwikkeling, oorzaak-gevolg relaties en geheugen.

Hoe beoordelen wij Oh My Baby? 

We hebben zelf ook een doos getest en waren heel benieuwd of dit in de smaak zou vallen bij onze zoon. We kregen de play box “mozart”, een box voor kinderen van 23 tot 24 maanden. Onze zoon vond het uiteindelijk super leuk om mee te spelen, met name de geometrische puzzel vond hij erg leuk. De andere speeltjes waren iets moeilijker om gelijk te kunnen, maar dit gaf hem wel een leuke uitdaging. Na verloop van tijd ging dit steeds beter en was het erg leerzaam. Een erg leuk cadeau voor een kind van 2 jaar. Zelfs onze oudste van 5 jaar begon ermee te spelen.  Mocht je nieuwsgierig zijn? Neem eens een kijkje op ohmybaby.nl. Je krijgt 15% korting op je eerst box als je kortingscode “kindcadeauexpert” gebruikt.  Wat ons betreft een aanrader, ook omdat het speelgoed van uitstekende kwaliteit is.

Je kunt een losse box kopen, maar je kunt je ook abonneren op de Play Boxes. Het abonnement op de Oh My Baby Play Boxes biedt een flexibele en zorgeloze manier om je kind educatief speelgoed te bieden dat is afgestemd op de juiste leeftijd en ontwikkelingsfase.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Oh My Baby.

Ruben Dijkstra

Ruben heeft een passie voor het vinden van het juiste cadeau. Doordat hij zelf ook twee (jonge) kinderen heeft weet hij precies waar hij op letten moeten als vader.
Hij heeft de afgelopen jaren webwinkels, cadeau websites en cadeau-experts weten te raadplegen om erachter te komen wat de beste cadeaus zijn voor verschillende gelegenheden en leeftijden.

Delen is lief
Geef een reactie