10x Leukste cadeaus voor een meisje van 7 jaar (2024)

cadeau meisje 7 jaar

Zoek je een cadeau voor een verjaardag of voor Sinterklaas? Hieronder geven we 10 tips voor het kiezen van een geschikt cadeau voor je dochter, nichtje of buurmeisje.  Of het nu gaat om speelgoed, spelletjes of creatieve activiteiten, we hebben voor elk wat wils.  

Tips voor een jongen nodig? Bekijk hier cadeautjes voor een jongen van 7 jaar.

Wat geef je cadeau aan een meisje van 7 jaar?

1. Kinderstep

Een kinderstep is een geweldig speelgoed voor meiden van 7 jaar oud. Kindersteps zijn meestal gemaakt van lichtgewicht materialen zoals aluminium, zodat je dochter zich  gemakkelijk kan hanteren en voortbewegen.

Suotu Kinderstep – Step – lichtgevende wielen – Jongens/Meisjes – Aluminium – Roze

★★★★★

2. Leesboekjes 

Leesboeken kunnen super tof zijn voor een geweldige 7-jarige meid! Ze nemen je mee op een magische reis naar betoverende werelden vol avontuur en plezier. Stel je voor, ze kan haar eigen boekenhelden ontmoeten en samen met hen de wildste avonturen beleven! Hier zijn enkele aanraders.

4. Elektrische Tandenborstel (junior)

Een super leuke interactieve tandenborstel voor meisjes van 7 jaar. Nooit meer strijd tijdens het tandenposten met haar favoriete personage ;).  Dit is zeker een aanrader voor meisjes van 7 jaar. 

5. Educatief speelgoed voor 7 jarigen

Educatief speelgoed voor een meisje van zeven jaar oud is enorm leerzaam. Het combineert plezier met leren en kan haar vaardigheden en kennis op verschillende gebieden ontwikkelen. Hier zijn een paar suggesties voor educatief speelgoed:

6. Creatief speelgoed

Meisjes van 7 jaar houden van speelgoed zoals klei, verf, knutselmaterialen, een knutselboek of een schetsboek waarin ze lekker creatief bezig kan zijn. 

7. Overweeg een sportactiviteit (skeeleren)

Als een meisje van 7 jaar actief is, overweeg dan een sportactiviteit zoals skeeleren, fietsen of paardrijden. Dit kan haar helpen gezond te blijven en haar interesse in sport te versterken.

Nijdam Inline Skates Verstelbaar – Sk8 Star – Wit/Fuchsia – 33-36

★★★★★
48,99
as of 6 juli 2024 5:07 am

8. Een gezelschapsspel

Gezelschapsspellen zijn een leuke manier om tijd door te brengen met familie en vrienden, en kunnen ook helpen bij de ontwikkeling van vaardigheden zoals problemoplossend denken, strategieën en samenwerken.

9. Smartwatch voor kinderen

Smartwatches wordt steeds interessanter voor als je kind lekker op de bank wil zitten of juist graag statistieken wil bijhouden, dus een  slimme horloge zou een geweldig cadeau zijn.  Met de handige GPS tracker kun je ook zien waar je kind zich bevindt. Bekijk hieronder de populairste smartwatches voor 7 jarige meisjes. 

10. Knutselspullen

Knutselen is een geweldige manier voor kinderen om hun creativiteit te uiten en hun artistieke vaardigheden te ontwikkelen. Voor een meisje van 7 zijn er veel leuke knutselspullen beschikbaar die haar kunnen inspireren en urenlang plezier kunnen bezorgen.

Totum Unicorn Diamond painting knutselset – kaarten of slinger maken met eenhoornthema – 2500 strass steentjes – cadeau tip

★★★★★
7,79
as of 6 juli 2024 5:07 am

Wat kan een 7 jarig meisje al?

  1. Is officieel geen kleuter meer en wordt steeds zelfstandiger.
  2. Zit in groep 4 of groep 5.
  3. Lezen en schrijven: de meeste 7-jarigen hebben geleerd om te lezen en te schrijven, en beginnen zelfs boeken te lezen.
  4. Rekenen: ze kunnen eenvoudige rekenkundige bewerkingen uitvoeren, zoals optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen.
  5. Sociale vaardigheden: ze kunnen vriendschappen ontwikkelen en leren om te delen en samen te spelen met anderen.
  6. Zelfzorg: ze kunnen zichzelf aankleden, hun tanden poetsen en hun haar kammen, hoewel ze waarschijnlijk nog hulp nodig hebben bij sommige taken.
  7. Interesses ontwikkelen: ze beginnen hun eigen interesses en voorkeuren te ontwikkelen, en kunnen zich misschien al richten op bepaalde hobby’s, sporten of activiteiten.

Op zoek naar een cadeau voor 7 jarige kinderen? Wij helpen je graag verder. 

Wat is leuk speelgoed voor een 7 jarig meisje?

 

1. Knutselset: Een uitgebreide knutselset met verschillende materialen zoals kleurpotloden, verf, glitter, stickers en knutselpapier. Een cadeau waar ze super veel mee spelen en die ook weer vaak toe zijn aan vervanging. Een erg handig cadeau!
2. Bordspellen: Leuke bordspellen die geschikt zijn voor de leeftijd, zoals Monopoly Junior, Twister, of Mens Erger Je Niet. Hiermee kan ze samen met haar papa en mama of broertje en zusjes spelen. Of misschien wel met vriendinnetjes. 
3. Boeken: Spannende en avontuurlijke boeken die passen bij haar leesniveau en interesses.
4. Fiets: Is haar huidige fiets alweer te klein? Kijk dan naar een fiets met passende maat en kleurrijke accessoires zoals een mandje of bel. Vaak zitten de kinderen al op een 18 – 20 inch fiets. 
5. Science kit: Een wetenschapskit waarmee ze experimenten kan uitvoeren en nieuwe dingen kan ontdekken.
6. Bouwpakket: Een bouwpakket van bijvoorbeeld een poppenhuis, voertuig of robot, waar ze haar eigen creativiteit in kwijt kan. 
7. Kunst- en tekenspullen: Diverse tekenmaterialen, zoals aquarelverf, schetsboeken, penselen en markers. Hiermee kan ze uren spelen. 
8. Muziekinstrument: Als ze interesse heeft in muziek, kan een eenvoudig muziekinstrument zoals een keyboard, gitaar of blokfluit een geweldig cadeau zijn. Op deze manier kan ze alvast wat oefenen met muziek maken. 

Veel plezier met het geven van het cadeau aan het 7-jarige meisje!

 
Delen is lief