10x Leukste Cadeaus en speelgoed voor een jongen van 12 jaar

Het is feest! Je zoon, neefje, buurjongen of kind van een vriend(in) wordt bijna 12. Een mooie leeftijd waarop veel gebeurt. Een cadeau uitzoeken voor de zoon van een ander (maar ook die van jezelf!) kan een hele uitdaging zijn. Want wat vinden jongens van 12 tegenwoordig leuk? Bekijk hier 10 leuke cadeaus, geschikt voor verjaardagen, Sinterklaas én kerst.

Hieronder vind je 10 cadeau-ideeën voor een jongen van 12. 

 
cadeau jongen 12 jaar

Cadeaus voor een 12-jarig jongen: een overzicht van de leukste opties

 

1. Games

 Veel jongens van 12 jaar zijn dol op gamen, dus een nieuwe video game voor een online game zou een geweldig cadeau zijn.

2. Sportaccessoires

Jongens van 12 jaar houden vaak van sporten, dus een nieuwe voetbal, basketbal of honkbal bat zou een geweldig cadeau zijn. Hiermee kunnen ze samen met vriendjes spelen zijn ze nog lekker buiten ook. 

 

3. Rugzak

Ideaal wanneer een jongen van 11 jaar bijna naar de middelbareschool gaat. Zwart is hierbij een kleur die tijdloos is en perfect past bij deze volgende stap. 
 

4. Boeken

Lezen is een goede manier om de geest te stimuleren, dus een boek over een onderwerp waar de jongen van houdt, zoals sport, avontuur of fictie, kan een geweldig cadeau zijn.

5. Gadgets

Jongens van 12 houden vaak van technologie, dus een nieuwe tablet of een slimme horloge zou een geweldig cadeau zijn.

6. Draadloze JBL speaker  

Een draadloze speaker is een cadeau waar je de gemiddelde 12-jarige jongen dolblij mee maakt. Met een draadloze speaker op zak kan de 12-jarige zijn muziek overal mee naar toe nemen. Gezellig naar zijn favoriete hits luisteren met zijn vrienden – thuis of bij het zwembad – maar ook het perfecte cadeau om vanonder de douche. 

7. Drone

Speelgoeddrone – Jongens van 12 jaar vinden technologie geweldig, dus een speelgoeddrone is een geweldig cadeau.

8. Lego Technic

Lego Technic is een complexere en uitdagendere versie van de klassieke Lego-sets, en is geschikt voor jongens die graag dingen bouwen en uitdagingen aangaan.

9. VR-headset

Virtual Reality is een nieuwe en opwindende technologie, en een VR-headset is een leuk cadeau voor jongens van 12.

10. Powerbank

Een superpraktisch cadeau voor alle pubers die niet zonder hun telefoon kunnen: een powerbank! Daarmee kan de ontvanger van je cadeau zijn telefoon altijd opladen, waar hij ook is.

 

Op zoek naar een cadeau voor een meid van 12 jaar? Ook deze vind je eenvoudig bij kindcadeauexpert.nl. Liever een genderneutraal cadeau. Bekijk dan een cadeau voor een kind van 12 jaar