8x Leukste Cadeaus voor een kind van 12 jaar

Cadeaus voor kinderen van 12 jaar oud kunnen soms een uitdaging zijn. Ze gaan vaak al bijna naar de middelbare school of zitten zelfs al op de middelbare school. 

Gelukkig zijn er tal van cadeau-opties beschikbaar voor kinderen in deze leeftijdsgroep. Bekijk hier ook cadeaus voor een meid van 12

cadeau kind 11-12 jaar

Wat zijn leuke cadeaus voor een 12 jarig kind? 

1. Nieuwe fiets

Nu de 12-jarige binnenkort naar de middelbare school vertrekt, is de kans groot dat hij of zij een stuk verder moet fietsen dan naar de basisschool. Een nieuwe fiets is dan ook een perfect cadeau voor een 12-jarige.  Op deze manier zijn ze helemaal klaar voor de volgende stap naar hun nieuwe school. 

2. Speelgoeddrone

Technologie wordt steeds populairder onder kinderen van deze leeftijd. Kinderen van 12 jaar vinden technologie geweldig, dus een speelgoeddrone is een geweldig cadeau.

Een droneset is een ideaal cadeau voor elke 12-jarige die dol is op video’s. En dat hoeft echt niet meteen honderden euro’s te kosten. Wel zo handig – aangezien kinderen van 12 jaar nogal eens switchen tussen hobby’s. Check bijvoorbeeld eens deze betaalbare drones.

3. Huispakken

Kinderen van 12 jaar zijn op een leeftijd waarop ze zich bewust worden van hun uiterlijk en stijl. Overweeg bijvoorbeeld kleding of accessoires die bij hun persoonlijkheid en stijl passen.

4. Boeken en verhalen

Lezen blijft een belangrijke activiteit voor kinderen van 12 jaar. Overweeg boeken van onderstaande populaire auteurs. Hiermee kunnen ze nog tijden vooruit en kunnen ze lekker genieten van deze boekenseries.

5. Videogames

Veel kinderen van 12 jaar houden van gamen. Overweeg een nieuwe videogame voor een populaire console, zoals de Xbox of PlayStation.

6. Rugzak

Als het kind naar de middelbare school gaat, dan is een rugzak een geweldig cadeau. De kleur zwart is hierbij een mooie neutrale kleur die altijd past. 

7. Bordspellen

Een gezelschapsspel of puzzel is een perfect cadeau voor meiden van 12 die houden van uitdagingen en gezelligheid. Kies voor een leuk en uitdagend spel of puzzel dat ze samen met vrienden of familie kan spelen.

8. Polaroids

Geef haar de mogelijkheid om haar foto’s op een leuke en creatieve manier te vertonen door haar een fotolijst met polaroids te geven. Hiermee kan ze haar mooiste momenten vastleggen en deze altijd bij de hand hebben.

Zoals altijd is het belangrijk om het cadeau af te stemmen op de interesses en persoonlijkheid van het kind, en er zeker van te zijn dat het iets is waar ze blij mee zullen zijn. Op zoek naar meer cadeautips? Bekijk dan ook eens cadeaus voor een jongen van 12 jaar .