10x Leukste Cadeaus voor een kind van 11 jaar

Cadeaus voor kinderen van 11 jaar oud kunnen soms een uitdaging zijn. Ze zijn niet meer helemaal kind, maar ook nog niet echt tiener. Ze zitten in groep 7 en 8 en gaan al bijna naar de middelbare school. 

Gelukkig zijn er tal van cadeau-opties beschikbaar voor kinderen in deze leeftijdsgroep. 

Ben je op zoek naar cadeau voor een meisje van 11 jaar of een cadeau voor een jongen van 11 jaar

cadeau kind 11-12 jaar

Wat is een leuk cadeau voor een 11 jarige?

1. Tablet

Elektronische gadgets zijn altijd populair bij kinderen van deze leeftijd, dus het is geen verrassing dat deze cadeaus vaak gezocht worden op internet. Een leuke optie zou bijvoorbeeld een tablet zijn. Dit kan gebruikt worden voor schoolwerk en spelletjes, en biedt ook toegang tot entertainment zoals films en muziek. 

2. Lego Speelgoed

Ook speelgoed blijft populair bij kinderen van 11 jaar oud. Populaire zoekwoorden in deze categorie zijn bijvoorbeeld “LEGO”, LEGO is altijd een goede optie, omdat kinderen hier hun creativiteit mee kunnen uiten en ook hun probleemoplossende vaardigheden kunnen verbeteren

3. Boeken voor 11 jarigen

Boeken zijn een geweldig cadeau voor kinderen van 11, omdat ze op deze leeftijd vaak graag lezen. Populaire boeken voor kinderen van 11 zijn bijvoorbeeld “Harry Potter”, “Percy Jackson”, en “The Hunger Games”. Deze boekenreeksen zijn populair onder kinderen van deze leeftijd, omdat ze avontuurlijk zijn en spannende verhalen bevatten. 

4. Sportartikelen

Sport is een heerlijke manier op lekker bezig te zijn zoals voetbal. Het is een goed cadeau voor kinderen die graag actief zijn en buiten spelen.

5. Robot bouwpakket

Met deze sets ben je lekekr bezig met een bouwpakket. Niet alleen leuk om te bouwen maar ook om mee te spelen en een perfect cadeau voor een jongen van 11 jaar met interesse in wetenschap of robotica.

6. Bordspellen

Bordspellen zijn leuk voor het hele gezin en bieden kinderen de kans om te leren samenwerken en strategieën te bedenken. Populaire zoekwoorden in deze categorie zijn bijvoorbeeld “Monopoly”, “Ticket to Ride”, en “Catan”. Andere leuke opties zijn spellen die educatief zijn, zoals spellen die taal- of rekenvaardigheden versterken.

7. Minecraft bordspel

Is de ontvanger dol op Minecraft? Dan is dit het perfecte bordspel! In dit spel draait het om het verdedigen van een dorp door middel van samenwerking. Je verzamelt blokken, strijdt tegen monsters en bouwt gebouwen.

8. Skeelers

Skeeleren is tegenwoordig weer helemaal hip. Het is natuurlijk ook een hele leuke manier van bewegen. Vaak doen ze dit lekker buiten samen met een vriendinnetje. Goed om te weten: de gemiddelde schoenmaat van een kind van 11 jaar is tussen de 37 en 38. Skeelers zijn een leuk cadeau waar een sportieve meid veel plezier aan zal beleven. 
 

9. Trampoline

Een iets duurder cadeau, maar wel een hele leuke: een trampoline! Kinderen en tieners kunnen zich uren vermaken op een trampoline. Ga voor extra veiligheid en kies voor een trampoline mét veiligheidsnet. Wees je wel bewust of de ouders het ook zo leuk vinden.  

10. Playmobil

Kinderen van 11 jaar zijn vaak erg enthousiast over Playmobil. Een ander voordeel van Playmobil is dat het stevig en duurzaam is en vaak jarenlang meegaat.