Het is weer Winter! En dat betekent… regen(laarzen)seizoen! Wij delen graag onze favoriete legenlaarzen van het merk Liewood.

Liewood is een Deens bedrijf dat bekend staat om hun functionele en stijlvolle baby- en kinderproducten. Regenlaarzen van Liewood zijn daar geen uitzondering op.

regenlaarsjes van liewood

Welke maat Regenlaars heb ik nodig voor mijn kind? 

Er is geen exacte leeftijd waarop kinderen van een bepaalde maat regenlaarzen nodig hebben, omdat de grootte van de voeten van kinderen sterk varieert. Het is belangrijk om de juiste maat te kiezen voor optimaal comfort en bescherming tegen regen. Hieronder vind je een algemene richtlijn voor regenlaarzen voor kinderen t/m 12 jaar:

  • Maat 22-25: voor kinderen van ongeveer 1 tot 3 jaar
  • Maat 26-29: voor kinderen van ongeveer 3 tot 6 jaar
  • Maat 30-35: voor kinderen van ongeveer 6 tot 9 jaar
  • Maat 36-40: voor kinderen van ongeveer 9 tot 12 jaar

Houd er rekening mee dat deze richtlijnen alleen een aanwijzing zijn en dat het verstandig is om de voeten van je kind op te meten en de maten op de verpakking van de regenlaarzen te vergelijken, om de juiste maat te vinden.

Waar staan de Regenlaarsjes van Liewood bekend om?

 

  • Stijlvol design: Liewood staat bekend om haar minimalistische en stijlvolle ontwerpen, en hun regenlaarzen zijn daar geen uitzondering op. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en prints, zodat ze bij de smaak van elk kind passen.

  • Hoge kwaliteit materialen: Liewood gebruikt hoogwaardige materialen, zoals natuurlijke rubber, om hun regenlaarzen te produceren. Dit garandeert niet alleen een goede bescherming tegen regen, maar ook een comfortabele en duurzame pasvorm.

  • Ademend en comfortabel: Regenlaarzen van Liewood zijn ontworpen met ademende materialen, zodat kinderen hun voeten droog en comfortabel houden, zelfs tijdens langere regenachtige dagen.

  • Gemakkelijk aan- en uit te trekken: Liewood regenlaarzen zijn gemakkelijk aan- en uit te trekken, dankzij hun elastische boord en handige trekkoorden. Hierdoor kunnen kinderen snel en gemakkelijk hun regenlaarzen aan- en uittrekken, zonder hulp van volwassenen.

Al met al bieden regenlaarzen van Liewood de perfecte combinatie van stijl, kwaliteit en comfort voor kinderen tijdens regenachtige dagen.

Op zoek naar een andere cadeau voor je kind? Bekijk ook eens onze andere tips. 

Geef een antwoord